Zomers Meentfeest

28 juni 2017 om 00:00 Voorpagina

ODIJK Leen Gijsbertsen van Café Twins presenteert op zaterdag 1 juli voor de twaalfde keer het gezelligste zomerfeest van Odijk: het Meentfeest. Een keur aan artiesten brengt vanaf 20:00 uur hun repertoire ten gehore in de gezelligste straat van Odijk. Dit terugkerend zangfestijn wordt door velen bestempeld als de perfecte start van je zomervakantie!

Dit jaar wordt het Meentfeest opgeluisterd met de zangers Marco Kraats, Arjon, Feest DJ Maarten, Rienie van de Kerkhof en Bertha Verbeek. Stuk voor stuk zijn het artiesten die precies weten hoe er een feest gebouwd moet worden!

Het Meentfeest duurt buiten tot 01:00 uur, waarna het feestgedruis zich verplaatst richting Café Twins. Kortom, zin om de heupen even lekker los te gooien? Dan ben je 1 juli van harte welkom op het zomerse zomerfeest van Odijk.

INFO Entree is gratis. Mocht het weer tegenvallen dan kun je droog staan in een van de tenten. Afgaande op de vorige edities lijken een t-shirt en korte broek beter op z'n plaatst. In de aanloop naar de zomervakantie is dit dé gelegenheid om je Odijkse vrienden en vriendinnen te treffen en alvast een fijne vakantie toe te wensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie