Bunnik Fair over tien dagen

30 mei 2017 om 00:00 Sport

BUNNIK Over tien dagen is het alweer zover: de Bunnik Fair. Op 10 juni wordt deze geopend om 10.00 uur, traditiegetrouw door burgemeester Ostendorp en Vincent Bijlo. De Fair wordt georganiseerd door de middenstandsvereniging en is voor organisaties, verenigingen, scholen en bedrijven uit Bunnik, Odijk en Werkhoven een goede gelegenheid om zich te presenteren.

Ook dit jaar kiest de burgemeester de leukste, mooiste en meest originele kraam of act 2017. De winnaar ontvangt de wisseltrofee en eeuwige roem. Op het open podium vinden uiteenlopende optredens en demonstraties plaats, die bijdragen aan een geweldige sfeer tijdens de Fair. Wil jij schitteren op ons podium, meld je dan aan. Het mag divers zijn zingen, solo of met een bandje, dansen, een gedicht voordragen of een demonstratie geven, laat zien wat jouw passie is.

SPORTPLEIN Veel sporten zijn aanwezig op de Bunnik Fair. Alle velden zijn leeg, iedereen is naar de Fair. Ze dagen het publiek uit voor allerlei spelelementen en geven demonstraties. Ook het Bunnik Fair Book of Records is er weer. Dé kans om je records van vorig jaar te verbeteren. Voor de winnaar is er een goodie bag.

De deelnemers zijn divers, allerlei verenigingen en organisaties, goede doelen, horeca, muziek, veel gezelligheid en last but least alle plaatselijke winkels zetten weer een beste beentje voor. Daarnaast zal bij al de verszaken heel veel te proeven vallen.

Op de website kun je je nog inschrijven voor deelname aan dit gezellige evenement. Het e- mail adres voor vragen over de Fair is bunnikfair@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie