Ouders en Kids

31 mei 2017 om 00:00 Voorpagina

ODIJK Speciaal voor Odijkse kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers organiseert de Huiskamer van Odijk iedere eerste woensdag van de maand het Ouders & Kids café. Kinderen kunnen lekker samen spelen met het aanwezige speelgoed, terwijl de ouders gezellig kunnen kletsen en ervaringen kunnen uitwisselen.

Regelmatig is er een thema, onder begeleiding van een deskundige op dat gebied (denk aan beweging, voeding, speelgoed, etc.) of activiteit (zoals een kindermuziekles, samen knutselen of buiten picknicken). Ook opa's, oma's, verzorgers en zwangeren zijn van harte welkom. Ook in de zomervakantie gaat het Ouders & Kids café door en zijn oudere broers en zussen ook welkom.

Het eerstvolgende Ouders & Kids café is op woensdag 7 juni van 10.00 tot 11.00 uur in het Dorpshuis in Odijk. Er wordt met zijn alle gepicknickt op het grasveldje naast het dorpshuis. Bij slecht weer gebeurt dit binnen. Iedereen wordt gevraagd iets lekkers en een kleedje mee te nemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten, kijk dan op de website van de Huiskamer van Odijk (www.huiskamervanodijk.nl) of op Facebook (www.facebook.com/huiskamervanodijk)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie