Vlijtig Liesje toernooi Les Boulettes

22 mei 2017 om 00:00 Sport

De Bunnikse jeu de boule vereniging Les Boulettes kan met voldoening terug kijken op een geslaagd boules-toernooi. De twintig banen die de vereniging beheert waren vrijwel allemaal bezet. Er hadden 32 deelnermers vanuit de regio ingeschreven. Het toernooi mag zich al jarenlang verheugen op vele enthousiaste boule-spelers. Aan alle kanten straalt het spelplezier er vanaf en zeker als het weer ook nog stralend is. Vooral de wat ouderen hebben in dit spel een prachtige gelegenheid voor een gezellig sociaal contact, dat tevens gepaard gaat met bewegen en ontspanning.

En alle toernooien die Les Boulettes organiseert zijn van hetzelfde karakter en dat manifesteert zich in een flinke deelname. En een aardige bijkomstigheid is, er zijn ook leuke prijzen te winnen De eerste vier zowel bij de dames als heren ontvangen grote "Liesjes" en iedere deelnemer

mag ook drie L:iesjes in ontvangst nemen. We noemen hier alleen de eerste prijzen; Bij de dames was Gerry Verheul uit Vleuten met drie winstpartijen en 31 punten de beste speelster en bij de heren was Gerard Reinders met drie winnende partijen en 32 punten de topper.

a

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie