Dames Ajax komen

17 mei 2017 om 00:00 Voorpagina

BUNNIK V.V. Bunnik '73 organiseert op zondag 21 mei weer een 'Vriendinnendag' voor alle voetbal liefhebsters in Bunnik en omstreken. Twee speelsters van Ajax komen de lokale talenten bekijken en enthousiasmeren.

Er is een voetbalclinic voor alle meisjes (vanaf 6 jaar) en vrouwen die van voetballen houden en het leuk vinden om met vriendinnen een balletje te trappen. Kelly Zeeman en Soraya Verhoeve spelen beiden bij Ajax. Zij doen mee en er is voldoende tijd om samen met de speelsters op de foto te gaan of een handtekening te vragen. Het belooft weer een zeer memorabele ochtend te worden.

De Vriendinnendag begint op 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur, op het sportpark van V.V. Bunnik '73. Na afloop is er voor iedereen een broodje en een leuk aandenken. Ben jij een meisje/vrouw en vind je het leuk om aan de voetbal clinic mee te doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Aswin Menke (aswin.menke@ziggo.nl) onder vermelding van je naam en je leeftijd. Opgeven kan tot en met vrijdag 19 mei. Deelname is geheel gratis. Graag tot ziens op zondag 21 mei!

Bunnik '73 heeft een damesteam en veel meisjes tussen de jongens.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie