Bunniks Mooiste 2017

10 mei 2017 om 00:00 Sport

Voorinschrijving Bunniks Mooiste 2017 geopend

Op zaterdag 2 september vindt weer het leukste hardloopevenement in de regio plaats, Bunniks Mooiste 2017. De inschrijving is geopend Je kunt je voor Bunniks Mooiste inschrijven via www.inschrijven.nl. De organisatie adviseert om je snel in te schrijven. Er zijn namelijk maar 1.100 startbewijzen beschikbaar. Om de toeloop bij de inschrijving voorafgaand aan de start te verminderen verzoeken we je dan ook zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Het kan nu al en is goedkoper. Ook dit jaar zijn de afstanden 1 en 2 kilometer voor de kinderen en 6 en 12 kilometer voor de volwassenen. De aanvang van het evenement is 17:00 uur. Het voorprogramma start al om 16:30 uur. Het start/finish terrein is weer het Dorpsplein. Voorafgaande aan de kinderlopen is er onder leiding van Renate Bredschneijder een leuke warming-up met muziek. Zorg dat u er op tijd bij bent en dat geldt ook voor de toeschouwers. Het evenement wordt luister bij gezet door een DJ; kortom, voor ieder is er wat te beleven. Voor meer informatie zie onze website www.bunniksmooiste.nl.

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om mee te werken aan de 11e editie van Bunniks Mooiste op zaterdag 2 september 2017, en ben je ouder dan 16 jaar? Je bent van harte welkom! Het maakt niet uit wat je wilt doen, hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of wanneer je kunt helpen. Alle hulp is welkom! We zijn bijvoorbeeld op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het uitzetten van het parcours, de inschrijving, als verkeersregelaar of bij het opruimen na afloop.

Je kunt je aanmelden via het formulier vrijwilligers, graag óók als je al eens vrijwilliger bent geweest! Na invulling hiervan druk je op Verzenden. Vervolgens gaan wij je gegevens in onze planning verwerken, en zullen we je hierover berichten.

We kunnen circa 100 vrijwilligers gebruiken: vóór, tijdens en na het evenement. Om Bunniks Mooiste te laten slagen hebben we jou nodig!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie