Eerste nieuwsbrief Huiskamer is een feit!

29 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De Huiskamer van Odijk verspreidt deze week haar allereerste nieuwsbrief voor leden en vrijwilligers. Met de nieuwsbrief - die elk kwartaal verspreid gaat worden - worden zij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en activiteiten van de Huiskamer van Odijk. Voor niet-leden is de nieuwsbrief binnenkort ook te lezen, op de website www.huiskamervanodijk.nl

De Huiskamer van Odijk bestaat sinds 2015 en sindsdien zijn 600 huishoudens lid geworden. Voor 2 euro per maand kunnen zij gebruik maken van alle gratis diensten, van boekenkast tot Ouders & Kids café, van chauffeur tot raadkamer en digi café, van helpende hand tot brei- en haak café. Ook komen elke veertien dagen tientallen Odijkers een hapje mee-eten bij de Eettafel.

Steeds meer Odijkers weten de Huiskamer te vinden, in het Dorpshuis in het dorp en maken gebruik van de diensten. Het aantal diensten breidt nog steeds uit. Zo wordt op dit moment gewerkt aan een project met de naam Koppeling, waarbij mensen, hulpvragen en aanbod aan elkaar gekoppeld wordt. Daarnaast vindt op 8 juni de try-out plaats van een serie avonden rondom 'Verhalen en Inspiratie uit Odijk'. Burgemeester Ostendorp doet de aftrap.

Kortom: De Huiskamer bruist en u gaat de komende maanden nog veel van ons horen! Voor meer informatie of een aanmeldingsformulier, kijk op huiskamervanodijk.nl. Ook op Facebook zijn we te volgen, facebook.com/huiskamervanodijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie