Opera, toneel en muziek

3 mei 2017 om 00:00 Nieuws

BUNNIK Het programma van de Kunstbus is bekend. De vrijwilligers van het cursusproject hebben een gevarieerd programma samengesteld met toneel, opera, klassieke muziek en cabaret. Van La Traviata, tot Tineke Schouten, van toneel over vastgoed tot een musical over Liesbeth List.

Agnes Corbeij

Het programma start op 12 oktober. Dan rijdt de bus naar de Stadsschouwbrug in Utrecht , voor de Nederlandse reisopera La Triviata. Het thema is verboden liefde, ziekte en de dood. De muziek is in handen van het Gelders orkest.

Behalve de Stadsschouwburg, zijn ook Tivoli Vredenburg en De Kom in Nieuwegein betrokken bij het programma. Zo rijdt de bus op 15 februari 2018 naar Nieuwegein, voor de komedie Harry en Eva. Op 18 februari staat daar de Barokopera Amsterdam met King Arthur op het programma.

Op 15 oktober gaat de rit naar Tivoli Vredenburg, voor Mozarts La Clemenza di Tito. Orkest van de Achttiende Eeuw en Cappella Amsterdam spelen samen zijn laatste opera uit 1791.

DE BUS Met de Kunstbus kan iedereen op een gezellige, veilige en makkelijke manier naar het theater. Deelnemers worden op een centrale plaats opgehaald en na afloop afgezet. Voor het bestellen van de brochure of andere vragen: Hans en Dini van Mil: hadibunnik@gmail.com of 030-6562486.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie