Gratis workshops voor werkzoekers!

26 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

DE BILT Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Het Werkcafé biedt dit keer weer 2 mooie workshops aan: In de interactieve workshop 'solliciteren met lef' van Lucy Groen gaan we aan de slag met de veelvoorkomende twijfels waar werkzoekenden mee te maken hebben. Hoe kun je zorgen dat je met wat meer zelfvertrouwen solliciteert. Hoe zorg je dat je jezelf neerzet zoals je bent. Hoe zorg je dat je weet wat je waard bent? Hoe voorkom je zo´n nare black-out tijdens een gesprek? Daarna wordt René Sturkenboom verwelkomd met zijn workshop 'gat in je cv". Iedereen heeft wel een gat in zijn cv. Maar hoe ga je daar mee om en vooral, hoe vertel je daarover als je op sollicitatiegesprek mag? En wat kun je doen om zo'n gat te voorkomen? Deze workshop gaat hier dieper op in!

Naast deze twee workshops wordt weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aangeboden. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan! De plaatsen zijn beperkt dus meldt je snel aan via onze site! Deze editie zal dinsdag 9 mei plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling. Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00. Bezoek onze website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie