Alzheimer Café

26 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Het Alzheimer Café heeft op donderdag 11 mei als thema: gezond slapen en dromen. Spreker is Lia Timmer, droomexpert/trainer.

Lia Timmer legt uit dat goede nachtrust u in balans houdt , u veerkracht geeft overdag en u helpt u te concentreren. Aandacht geven aan dromen draagt bij aan zelfkennis en rust. Zij zal ook slaaptips geven en advies over ontspanningsoefeningen. Aan mantelzorgers vertelt zij hoe zij kunnen omgaan met de dromen van hun naaste met dementie

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Vanaf 19.30 uur kunt u deze keer terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van de vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt. Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Alida Melkert (telefoon: 030 6562977).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie