Kinderen Partou Bunnik zetten bewoners Bunnichem in Koninklijk zonnetje

25 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Het is alweer meivakantie en Koningsdag staat al bijna voor de deur. Alle kinderen van de Partou bso's in Bunnik hebben hun creatiefste beentje voor gezet en knutselden deze week prachtige rood-wit-blauwe Koningsbloemen. De bloemen werden op dinsdagmiddag 25 maart door de kinderen aan de bewoners van woonzorgcentrum Bunnichem aangeboden. Met stralende gezichten namen de bewoners de bloemen in ontvangst. De kinderen waren apetrots en vonden het zichtbaar een eer om hun knutselwerk aan hen te overhandigen. Het was helemaal bijzonder dat ook de bewoners van de gesloten afdeling een zelfgemaakte Koningsbloem kregen.

Simone - pedagogisch medewerker Partou: "Deze actie is zo simpel, maar zo waardevol voor de kinderen én de ouderen. Het is heel mooi om te zien dat de kinderen het fijn vinden om iets voor een ander te kunnen betekenen en de glimlach op de gezichten van de bewoners is onbetaalbaar."

Na het uitdelen van de Koningsbloemen werd de bewoners een gezellige Koningsdag gewenst. Bij het verlaten van Woonzorgcentrum Bunnichem werden de kinderen vrolijk uitgezwaaid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie