April Activiteiten bij MOA | Museum Oud Amelisweerd mmv o.a. Maarten Doorman en Armando.

24 april 2017 om 00:00 Nieuws

April activiteiten bij Museum Oud Amelisweerd m.m.v. Armando

en Maarten Doorman

Sinds 25 maart is bij MOA de adembenemende tentoonstelling TIER - Armando, Darwin, Sinke & van Tongeren te zien, met theatrale taxidermiecomposities en werk van Armando geïnspireerd op de natuur, het huis en haar geschiedenis. TIER ontving lovende kritieken in alle landelijke kranten. Deze maand kunt u bovendien genieten van diverse activiteiten bij MOA. Zo is er op 28 april MOA-Café met niemand minder dan filosoof en dichter Maarten Doorman als hoofdgast. Op zaterdag 29 april het Dierenpraat Matineeconcert, met medewerking van Armando, en op 30 april kunt u luisteren naar het Amsterdams jazzkwartet 'Waterval' i.s.m. HKU Utrechts Conservatorium op het MOA-Podium.

MOA Café met Maarten Doorman 28 april

MOA Café is een informeel vrijdagmiddagprogramma met bijzondere gasten, (live) muziek en literatuur i.s.m. literair theater Salon Saffier. De hoofdgast van dit eerste MOA-café van dit seizoen is Maarten Doorman, schrijver en filosoof. Muziek: Clara de Vries (zang) en Gerard Zuyderhof (klarinet).

Datum: 28 april 2017, 16.30-18.00 u

Aanmelden kan via: info@moa.nl o.v.v. MOA-café

Toegang: €17,50 (excl museumentree) aanschuifdiner bij de Veldkeuken is mogelijk, graag aangeven bij reservering.

Dierenpraat Matineeconcert m.m.v. Armando 29 april

Armando (stem) voert tijdens "Dierenpraat" geestige dialogen met elf verschillende dieren. De vertellingen worden omlijst door arrangementen van Bartóks pianowerken door Marieke Schneeman (fluit) en Michiel Weidner (cymbaal).

Datum: 29 april 2017, 14.00-15.00 u

Toegang: € 25,- incl. koffie en thee vooraf aan het concert (excl. museumentree). Aanmelden is wenselijk via info@moa.nl o.v.v Dierenpraat

MOA Podium 30 april i.s.m. HKU Utrechts Conservatorium

Waterval sluit het MOA-podiumseizoen swingend af! Het Amsterdamse jazzkwartet is samengesteld uit trompet, contrabas, drums en gitaar. Kom luisteren en geniet van een sfeervol begin van uw zondagochtend! Met: Dirk Waterval (trompet),Marco Mulder (contrabas), Bas van Andel (drums) en Toon Meijaard (gitaar)

Datum: 30 april, 11.00-12.00 u

Graag aanmelden via: info@moa.nl o.v.v. MOA-Podium

Toegang: €15 / museumkaart €10 (incl. museumentree en podium-koek), HKU pas gratis.

Museum Oud Amelisweerd is op Koningsdag (27 april) gesloten.

_________________________________________________________

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie