Koningsdag Werkhoven toneel van variété en spektakel

24 april 2017 om 00:00 Nieuws

In het feestpaviljoen op de Brink

Woensdag 26 april

18.30-19.30 uur Kindervoorstelling met Bennie Bang. De populaire muzikale clown komt weer naar ons dorp met zijn grappen, grollen,ballonnen en goocheltrucs. Ook ouders zijn van harte welkom.

Donderdag 27 april

07.00 uur Vroege vogels trekken door het dorp. Al om 07.00 uur start het luilakken met kinderen en pappa's/ mamma's. Aansluitend is er voor de deelnemers een uitgebreid ontbijt.

10.00 -12.30 uur Op de altijd gezellige Brink zijn er uiteenlopende activiteiten zoals o.a. kindervrijmarkt, springkussens, wafels en de mogelijkheid om je te laten schminken. Ook de pony's zijn er dit jaar weer!

10.30 uur Aubade met Burgemeester en Wethouders. Muzikale begeleiding door fanfareorkest Constantia

15.00 uur Diverse activiteiten: Straattheater, politiehondendemonstratie, muziek en gezelligheid in het verwarmde feestpaviljoen. Ringsteken onder voorbehoud

's Middags leuke activiteiten vanaf 15.00 uur op de Brink

Naast de crêperie met een echte Franse chef die samen met zijn medewerkers artistieke crêpes maakt, komt er nog meer internationaal bezoek naar De Brink.

Speciaal overgevlogen uit San Francisco (Amerika) voor Koningsdag in Werkhoven: Miss Millan. Wat ze komt doen is nog een verrassing, maar dat het spectaculair wordt is zeker.

Verder zijn er nog meer straatartiesten aanwezig, een levensgrote knikkerbaan en ook de traditionele ringsteekbaan is weer terug van weg geweest.

Aan het einde van de middag wordt de muziek verzorgt door Lain Barbier, en kan er onder het genot van een drankje en een hapje worden genoten van rock met een flinke dosis soul.

Lain , die vroeger gewoon Leen heette is zanger geweest bij diverse Nederlandse rockbands en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie