Inschrijving lustrumeditie Avondvierdaagse geopend!

22 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Sinds anderhalve week is de inschrijving voor de avondvierdaagse geopend! De avondvierdaagse zal voor de 45ste keer plaatsvinden en is daardoor extra speciaal. Dinsdag 30 mei zal gestart worden in Werkhoven . Woensdag 31 mei zal in de omgeving van Odijk gelopen worden. Een dag later, op donderdag 1 juni, zal Bunnik worden aangedaan. De laatste dag wordt weer afgesloten in Werkhoven met onder meer een defilé.

Inschrijven voor deze lustrumeditie van de avondvierdaagse is anders dan andere jaren. Inschrijven kan digitaal via de website www.avondvierdaagsebow.nl tot en met dinsdag 16 mei. De kosten bedragen € 5,00 per deelnemer, dit is inclusief een mooie medaille. Daarnaast is het voor € 7,00 per deelnemer mogelijk om dinsdag 30 mei aan de start in te schrijven. Schrijf je in voor een week vol gezelligheid, activiteit, een medaille en vier prachtige wandelroutes in de gemeente Bunnik!

Op de website www.avondvierdaagsebow.nl is meer informatie rondom de komende avondvierdaagse te vinden. Graag zien we over enkele maanden weer een hoop wandelaars aan de start staan om er een bijzondere en feestelijke avondvierdaagse van te maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie