TED 2017 live bij CineMec Utrecht

13 april 2017 om 00:00 Nieuws

Op dinsdag 25, woensdag 26 en zaterdag 30 april is het tijd voor TED 2017 bij CineMec Utrecht. Tijdens deze wereldberoemde, inspirerende conferentie geven sprekers 'de presentatie van hun leven' vanuit het Vancouver Convention Centre in Canada. Deze keer alles over 'The Future You.' Je krijgt de unieke kans om TED 2017 bij te wonen: CineMec Utrecht zendt TED namelijk uit via een live-stream. Mis het niet en laat je inspireren!

TED2017: The Future You

TED (Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijks terugkerende, meerdaagse conferentie waarin de grootste denkers, doeners en kunstenaars van deze tijd aan het woord komen. Dit keer is het aan de experts om hun kennis en inzicht te delen over 'The Future You'. Zelfreflectie staat hierbij centraal waarbij zij zich richten op vernieuwende ideeën die de wereld kunnen veranderen. De vertoning van TED in de bioscoop is een unieke gelegenheid om dit inspirerende event bij te wonen. TED 2017 vindt namelijk plaats in het Canadese Vancouver Convention Centre en wordt via een live-stream bij CineMec Utrecht uitgezonden.

Programma

Op dinsdag 25 april starten we met de TED Opening Night. Deze bioscoopvertoning van de bekende conferentie is de eerste in de reeks van drie. Negen sprekers gaan in op The Future You. Het wordt een wervelende avond, gehost door curator Chris Anderson, met inspirerende toespraken en interviews, een verbluffende videoprojectie, creatieve shorts en een spectaculaire kunstzinnige performance als afsluiter. Een niet te missen kans of - zoals Chris Anderson zegt bij aanvang van de conferentie - "It's time for TED". Op woensdag 26 april wordt bij TED Prize Event de winnaar van $1 miljoen bekend gemaakt. Tijdens deze sessie ontdekken we welk idee het beste aansluit bij de gedachte van dit jaar: The Future You. De jury let hierbij vooral op creativiteit en potentie om de wereld te kunnen veranderen. Een greep uit de sprekers tijdens het Prize Event zijn atlete Serena Williams, arts Atul Gawande en co-founder van Gapminder Anna Rosling Rönnlund. Op zondag 30 april sluiten we af met Highlights of TED 2017 en beleef je bij CineMec de beste momenten van het afgelopen jaar. En bovenop al dit moois heeft TED nog een aantal mooie verrassingen in petto!

Waar & wanneer

CineMec Utrecht: 25 & 26 april 19.30 uur / 30 april 17.00 uur

Duur : +/- 120 min.

Tickets: € 18,50 p.p. incl. drankje

Taal Engels gesproken, zonder ondertitels

Info & tickets: www.cinemec.nl/content/ted-2017/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie