Iets kunnen betekenen voor anderen

13 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Nog twee maandjes, dan ren ik op 11 juni voor het derde jaar op rij mee met de 5 kilometer tijdens de Run for KiKa. Het initiatief van Stichting Kinderen Kankervrij vindt plaats in het Maximapark te Utrecht.

Sinds ik mij in 2013 vrijwillig heb ingezet voor het KWF tijdens Alpe d'HuZes in Frankrijk, probeer ik ieder jaar mijn steentje bij te dragen. Tijdens mijn werk op een kinderdagverblijf in Cothen heb ik dagelijks gelukkig met gezonde kinderen te maken. Heel goed besef ik dat dit anders kan zijn. Met deelname aan de Run for KiKa wil ik iets kunnen betekenen voor de kinderen die vechten tegen kanker. Helaas overleeft momenteel 25% van de kinderen, die lijden aan deze vreselijke ziekte, het niet. Mede met mijn bijdrage hoop ik dat dit percentage zo ver mogelijk kan dalen.

Nadat ik vorig jaar het geweldige bedrag van € 805,- ophaalde, streef ik ernaar om dit jaar € 1.000,- op te halen. Wilt u ook een bijdrage leveren? Dat kan, via: runforkika.nl/mieke-nederhof. Ieder kind heeft het recht op een eerlijke kans in het leven.

Mieke Nederhof, 23 jaar, uit Werkhoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie