Muziek, spel, grote lunch

19 april 2017 om 00:00 Nieuws

ODIJK De Oranjevereniging van Odijk heeft ook dit jaar weer een gevarieerd en vol programma neergezet, voor jong en oud. Er is voor iedereen iets te doen: vrijmarkt, sport, muziek, creatieve activiteiten en nog veel meer. En uiteraard weer de grootste lunch van Odijk. Donateurskaarten zijn te koop bij Slijterij Barrique. Wees welkom op Singelpark 5.

Koningdag start in Odijk om 10.00 uur, met de vrijmarkt, bij slecht weer in de tent. Opbouwen mag vanaf 9.30 uur. De vrijmarkt duurt tot 12.00 uur. Niet verkochte spullen van de Vrijmarkt kunt u afgeven aan de overkant, op Rijk Takkenlaan 50 bij Yolanda van Kooy van Zending over Grenzen. Zij zorgt ervoor dat het bij kinderen terecht komt in weeshuizen in Roemenie of Moldavie, die nagenoeg niets hebben. Vanaf 10.30 uur kan iederee zoch inschrijven voor de Koninklijke fietstocht en om 11.00 uur is er een wervelende dansvoorstelling van Danzation.

Ook de inwendige mens wordt vanaf de ochtend goed verzorgd, met suikerspinnen vanaf 10.30 uur. De grootste lunch van de regio wordt geopend door burgemeester Ostendorp, onder begeleiding van Dumrfanfare Victoria. In de middag staat Foekjes Eco Foodtruck op het terrein, onder meer voor de heerlijkste pizza's.

Het middagprogramma start om 13.00 uu uur met sprookjes bingo voor de kinderen. Een half uur later gaat de rest van de activiteiten van start, zoals Dreumesland, nagels versieren, pony rijden, voetballen in de Pannakooi, springkussens, hindernisbaan en twistladder, en de creatafel voor kleur- en tekenplezier. Als klap op de vuurpijl komt de Techniekjuf.nl een te gekke knutselworkshop verzorgen. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om in tweetallen een spelletjes circuit te doen.

Op de achtergrond is er de hele dag muziek. DJ Theo trapt af met zijn informatie en muziek van 10.30 tot 16.00 uur. In de lunchpauze neemt Victoria de lead en in de middag is er tot 18.00 uur een breed programma van Muziekcafé Odijk, schildersbedrijf Sterrenburg en AVV Light-Sound. Samen presenteren zij: Amina Sahlin, Silk Road, Willem & Vrienden en de Huisband van Muziekcafé Odijk.

De Oranjevereniging in Odijk zoekt nog versterking. De groep heeft als doel eens per jaar een mooie gezellige dag te bieden waar dorpsgenoten elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en muziek waarbij de kinderen lekker vrijuit kunnen spelen en creatief bezig zijn. De groep zoekt mensen die de Koningsdag willen helpen organiseren en bij voorkeur ook op de dag zelf aanwezig zijn. Heb je interesse of nog vragen? Mail ons op koningsdagodijk@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie