Brothers zingt Hazes, een meezingconcert voor iedereen!

11 april 2017 om 00:00 Nieuws

Zing op 14 april tijdens Brothers zingt Hazes mee met de hits van de allergrootste volkszanger die ons land gekend heeft: Andre Hazes. Martijn Fischer vertolkt op deze feestelijke avond samen met een voltallige live band de mooiste en meest swingende Hazes liedjes!

Martijn Fischer & band

Acteur en zanger Martijn speelde de rol van Andre Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij en schitterde tevens in de film Bloed, Zweet & Tranen. Als er iemand in staat is om de liedjes van grootheid en meesterzanger Andre Hazes te vertolken, dan is hij bij uitstek de aangewezen persoon.

Nightlife in Studio A12

Brothers organiseert vanaf dit jaar weer volop uitgaansavonden voor zowel jong als oud publiek. ''Dankzij onze unieke locatie en 20 jaar aan ervaring in het organiseren van events kunnen wij de avonden voorzien van de juiste sfeer en kwaliteit. We bieden een uitgebreid programma waar iedereen van kan genieten'', aldus eventmanager Guy Smeets.

Kaartverkoop

Wil jij aanwezig zijn tijdens deze gezellige avond op 14 april? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor Brothers zingt Hazes, bestel ze eenvoudig online en zing mee met de bekendste Hollandse Klassiekers!

Brothers, Bunnik- www.brothers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie