Pasen - feest

11 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Paasfeest? Wat vier je dan? Iets met eierenzoeken, een paashaas, lekker eten. Altijd fijn, als er een gelegenheid is om met anderen gezellig te eten. Hoewel er tegenwoordig steeds meer dingen te koop zijn om ook met Pasen je huis te versieren, wordt het minder groots gevierd dan Kerst.

In de kerk is Pasen misschien nog wel belangrijker dan Kerst. Kerst het feest van de geboorte van Jezus. Dat kleine kindje in een kribbe, Zoon van God. En dat liep uit op Jezus' dood als een misdadiger aan een kruis. Maar met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood. Hij was niet langer dood, Hij leeft! Reden genoeg dus voor feest.

Vier het met ons mee op 1e Paasdag. De vrolijke kerkdienst met ds. Coen Constandse en praisegroep "uitBUNdig" begint om 10 uur in de Oude Dorpskerk. Tijdens de dienst kindernevendienst voor kinderen van de basisschool. Voor de allerkleinsten is er oppas in de Witte Huisjes achter de kerk. Na de dienst is daar koffie, thee en limonade en de gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten.

Iedereen is van harte welkom in de Oude Dorpskerk, Kerkpad 2 te Bunnik.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie