Lezing Groei& Bloei Agapanthus en Allium

7 april 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ZEIST De Kwekerij Agapanthus van Piet Panthus bestaat sinds 1989. In het vegetatief vermeerderen van een Agapanthus gaat veel tijd zitten, maar het is de enige manier om dezelfde eigenschappen te kweken als de oederplant.

Sinds een aantal jaren worden ook de grootbloemige Alliums gekweekt. Deze bollen zijn prima te combineren met de Agapanthus.

Op de kwekerij wordt er van alles aan gedaan om de planten op zo'n natuurlijk mogelijke wijze te laten groeien. De planten zijn dan ook van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door het promoten en de juiste uitleg te geven, over onder andere het scheuren en de verzorging in de winter, is de Agapanthus tegenwoordig een trendy tuinplant. De lezing gaat voornamelijk over de Agapanthus maar ook een gedeelte over de Allium. Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot aankoop, u heeft de keuze uit een exclusief assortiment. De lezing is op 18 april in het gebouw bij de Noorderlicht kerk aan de Bergweg 92 a/b te Zeist. Aanvang: 20:15 uur. Toegang: € 4.-; leden gratis (incl. 1 introducé).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie