Van zandbak tot dorps event

29 maart 2017 om 00:00 Sport

ODIJK De tweede editie van het beachvolleybaltoernooi van VC Krommerijn vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei, op de parkeerplaats van sporthal De Lindenhof in Odijk. In samenwerking met de buurtsportcoach van Bunnik Beweegt heeft VC Kromme Rijn de ambitie dit open toernooi de komende jaren weer te laten groeien tot een heus dorpsevent.

Jesper Oele

Vorig jaar werd het  toernooi na jaren afwezigheid, weer georganiseerd. Met zo'n vijftien deelnemende teams kon er terug gekeken worden op een geslaagd toernooi. Kees Veldhuizen, een van de organisatoren: "Voor een eerste keer was het een geslaagd toernooi. Het was ook leuk om te horen dat de buurt ook enthousiast was en kwam kijken bij het toernooi".

DORPSEVENT Nadat vorig jaar de eerste stap is gezet, heeft VC Kromme Rijn de ambitie om het toernooi nu stap voor stap uit te laten groeien tot een traditioneel dorpsevent. Om dit te bewerkstelligen wordt er gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van buurtsportcoach Jesper Oele. Samen met de buurtsportcoach van Bunnik Beweegt wordt er gewerkt aan een goed bruikbaar draaiboek waar de club de komende jaren verder op kan bouwen.

TWEEDAAGS Op zaterdag is het toernooi voor ouders met kinderen en recreanten/veteranen. Op zondag kunnen de volwassenen aan de bak. Er is dan een toernooi van 4 tegen 4 en een toernooi van 6 tegen 6 waar de mensen zich voor kunnen inschrijven. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de facebookpagina of via de net vernieuwde website van de club: www.vckrommerijn.nl.

Een langer artikel over dit onderwerp is te lezen in de papieren versie van deze krant van komende week.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie