SV Odijk kiest voor kunstgras!

21 maart 2017 om 00:00 Sport

Op vrijdagavond 17 maart was er een Bijzondere Algemene Leden Vergadering (ALV) bij SV Odijk voor het wel of niet aanleggen van kunstgras. Bij binnenkomst werden alle aanwezige aan de hand van de ledenlijst ingeschreven om te mogen stemmen over de veldonderhoud scenario's die tijdens de ALV zouden worden voorgelegd. De aanwezige ouders/verzorgers van spelende leden onder 18 jaar waren ook stemgerechtigd. Het bestuur was verheugd om te zien dat er met 82 stemgerechtigde een grote opkomst viel te noteren. Tijdens de ALV werden er drie scenario's gepresenteerd:

• Scenario 1: Veld 1 krijgt extra zomeronderhoud met renovatie in 2018/2019. Het trainingsveld wordt afgestoten. Veld 2 krijgt kunstgras met kurk. Op deze manier kan het worden ingezet als trainings- en wedstrijdveld.

• Scenario 2: Veld 1 krijgt extra zomeronderhoud met renovatie in 2018/2019. Veld 2 en het trainingsveld worden aankomende zomer gerenoveerd. Hier komt verder geen kunstgras bij kijken.

• Scenario 3: Veld 1 krijgt extra zomeronderhoud met renovatie in 2018/2019. Veld 2 zal aankomende zomer worden gerenoveerd en het trainingsveld wordt voorzien van kunstgras met kurk.

Scenario 1 was binnen het bestuur in het voortraject afgevallen vanwege de hoge aanlegkosten. De leden konden vervolgens stemmen tussen scenario 2 en 3. Na de stemming volgde de telling door voorzitter Vincent de Wit, secretaris Per Wagemakers en Conny Sneijders (onafhankelijk persoon). Het resultaat: 67 stemgerechtigde stemde voor het uitvoeren van scenario 3. Met dit resultaat krijgt het bestuur van de ALV toestemming om het trainingsveld te voorzien van kunstgras met kurk. Binnenkort gaat het bestuur in gesprek met de gemeente Bunnik, met als streven het kunstgras aankomende zomer aan te leggen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie