Punk, grunge en indierock bij Yumbo

27 februari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Liefhebbers van punk en grunge opgelet: sociaal culturele vereniging Yumbo presenteert op 18 maart een avond vol stevige melodische rock en energieke punk! Twee bands zullen het podium bestijgen.

Om 21:15 gaan, als voorprogramma van de Chasing Mavericks, de jonge honden van de (cover)band Kan Beter Yumbo in juiste stemming brengen. Met veel energie en enthousiasme brengen zij nummers van bands als Pup, Sorority Noise, Weezer en Have Mercy. Om 22:00 zullen de Chasing Mavericks een muur van geluid optrekken en het publiek trakteren op, zoals zij zichzelf muzikaal typeren, 'een tedere klap voor je bakkes'. Ze maakten indruk tijdens The Clash of the Titans in Utrecht, en brachten de EP Telling Lies uit, die ook te beluisteren is op soundcloud.Geïnspireerd door bands als Sugar, Nirvana, The Pixies, Mudhoney, Smashing Pumpkins en Queens of the Stone Age belooft het te gaan knallen in ons gebouw aan de Rumpst.

Voor, tussen en na de bands kun je met DJ Soepkommetje tot 1:00 genieten van nog meer punk, grunge en indie rock. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop. Yumbo vind je op de Rumpsterweg 13. Let op: op Yumbo kan niet gepind worden! Vanaf 20:30 is de zaal open, om 21:15 begint het voorprogramma, om 22:00 begint het hoofdprogramma. Meer informatie over deze punk /grunge avond en de Chasing Mavericks, over vereniging Yumbo en andere aktiviteitenis te vinden op de website www.yumbo.nl of op facebook (Yumbo Bunnik). Wie weet tot ziens op 18 maart!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie