David Bowie en Rammstein op het grote doek bij CineMec

23 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Deze maand beleef je bij CineMec de beste concerten op het witte doek. Geniet van optredens van de grootste artiesten met de beeld -en geluidskwaliteit die je van CineMec gewend bent. Op dinsdag 7 maart wordt het laatste optreden van David Bowie als Ziggy Stardust vertoond. Het concert in Parijs van rockband Rammstein beleef je bij CineMec Utrecht op donderdag 23 maart. Geniet van deze concerten alsof je er zelf bij bent, maar dan vanuit een comfortabele bioscoopstoel!

David Bowie - Ziggy Stardust

Ziggy Stardust And The Spiders From Mars is een concertfilm én documentaire ineen. Stap terug in de tijd en ervaar de legendarische David Bowie tijdens zijn laatste optreden als Ziggy Stardust. In deze voorstelling zie je het live concert dat Bowie in 1973 gaf in het Hammersmith Odeon in Londen. Zijn klassiekers als 'Changes', 'Space Oddity', 'Time' en 'Suffragette City' komen voorbij. Daarnaast zie je, exclusief voor deze bioscoopvertoning, een bijzonder interview met Bowie en Woody Woodmansey. Op perfecte wijze word je meegenomen in de tijdsgeest van het glam-rock tijdperk en krijg je een indrukwekkend beeld van één van de grootste artiesten aller tijden. Deze docu-concertfilm is slechts één avond bij CineMec Utrecht te zien en als Bowie-liefhebber wil je deze kans niet missen! Let op: de voorstelling is Engels gesproken en niet ondertiteld.

Rammstein - Paris

Rockband Rammstein gaf in 2012 een waanzinnig en uitverkocht concert in Parijs. Met dit live concert hebben ze rock naar een hoger niveau getild, zowel qua muziek als in ontwerp en uitvoering. Op spectaculaire wijze is Rammsteins concert verfilmd door de Zweedse regisseur Jonas Åkerlund (Black Dog Films). Zijn unieke visie en aanpak zorgen ervoor dat de typerende Rammstein-sfeer nu te beleven is in de bioscoop. Het is Åkerlund dan ook gelukt om de emotie en spanning vast te leggen van dit one-of-a-kind optreden. Geniet van het Rammstein concert en de sensationele special effects die op al je zingtuigen inwerken. Uiteraard komen de grootste hits voorbij als 'Sonne', 'Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen' en 'Keine Lust'. Voor wie het concert in Parijs heeft gemist, is dit de absolute (en misschien wel enige) kans om het optreden alsnog mee te maken.

Waar & wanneer

CineMec Utrecht

David Bowie: di 7 maart 20.30u

Rammstein: do 23 maart 21.00u

Prijs: € 15,00 inclusief drankje na afloop

Duur : David Bowie: 120 min, Rammstein: 98 min

Info & tickets: www.cinemec.nl/content/cinemec-concert/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie