Werkhovens onderonsje tijdens Constantia's voorjaarsconcert

23 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Het voorjaarsconcert van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven op zaterdag 11 maart a.s., wordt ditmaal een Werkhovens onderonsje. Naast het optreden van Constantia's fanfareorkest zal namelijk ook popkoor De Mammas & de Pappas optreden.

Het fanfareorkest van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven presenteert sinds enkele jaren een voorjaarsconcert waar, tot nu, bevriende muziekverenigingen te gast waren. Er lag echter ook nog een uitnodiging van popkoor "De Mammas & Pappas" uit Werkhoven op de plank om eens iets gezamenlijks te doen. Eindelijk wordt dit jaar het woord bij de daad gevoegd en treden beiden voor het voetlicht tijdens Constantia's voorjaarsconcert in de RK-kerk te Werkhoven.

Koor en orkest hebben gezamenlijk een evenwichtig programma samengesteld en zullen daarmee het publiek een goed beeld geven van hun veelzijdigheid. Bladerend door het programma komen we veel bekende namen tegen zoals bijvoorbeeld Foreigner, Paul McCartney, Krezip en Hozier. U zult ontroert worden maar het zal van tijd tot tijd ook feestelijk swingen. Tot slot zullen koor en orkest ook gezamenlijk optreden.

Over de Mammas & Pappas

De Mammas & Pappas is een swingend popkoor uit Werkhoven. In 2008 opgericht als kerstkoor op de Delteykschool, maar al snel werd het repertoire uitgebreid. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot een 25-koppige groep. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Marsha Matton brengen zij een veelzijdig vaak vierstemmig repertoire. Gewerkt wordt met orkestbanden voor een lekker vol geluid, of met live pianobegeleiding bij de meer gevoelige nummers.

Gezelligheid en plezier staan voorop: bij hun repetities wordt veel gelachen en tijdens optredens spat het plezier van het podium!

Constantia's Voorjaarsconcert vindt plaats op zaterdag 11 maart 2017 in de RK-kerk te Werkhoven. De aanvang van het concert is 20:00 uur.

De entree is geheel GRATIS. Na afloop vindt er een deurcollecte plaats waarvan de opbrengst ten goede komt aan 't Dak van Werkhoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie