Oscarmaand bij CineMec: Oscarklassiekers op het grote doek

2 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Het is bijna zo ver: op 26 februari 2017 worden de felbegeerde Oscars uitgereikt. De genomineerden zijn bekend en de verwachtingen hoog gespannen. CineMec staat deze maand in het teken van de Oscars en om alvast in de stemming te komen, vertoont de bioscoop drie Oscarklassiekers die je gezien moet hebben. Kom in februari genieten van Forrest Gump, Titanic 3D en Gravity 3D op het grote doek. Ook de grote kanshebbers van de Oscars 2017, waaronder La La Land, Hidden Figures, Moonlight en Jackie zijn deze winter bij CineMec te bewonderen.

Favoriete Oscarklassiekers

Er zijn films die je gezien móet hebben omdat ze zo ontroerend, meeslepend of indrukwekkend zijn. Films die bekroond zijn met meerdere gouden beeldjes omdat ze zó de moeite waard zijn. Drie van zulke noemenswaardige klassiekers zijn in februari weer bij CineMec te zien. Geniet van deze topfilms op het grote doek en warm alvast op voor de Oscaruitreiking eind deze maand.

Titanic 3D - te zien op zaterdag 4 februari

James Camerons Oscarwinnende drama over een onmogelijke liefde op een schip dat onmogelijk zou kunnen zinken. Nu te zien in 3D! Het is dé film waardoor Kate Winslet en Leonardo DiCaprio wereldberoemd werden. Titanic won elf Oscars, waaronder voor Beste Film en Beste Regie (James Cameron).

Gravity 3D - te zien op maandag 6 februari

Oscarwinnaars Sandra Bullock en George Clooney spelen de hoofdrollen in Gravity: een spannende thriller die je meesleurt in het oneindige en meedogenloze van de ruimte. Zonder contact met de aarde en slechts op elkaar aangewezen, lijkt de kans om gered te worden minimaal. Winnaar van zeven Oscars in 2014 waaronder Beste Film.

Forrest Gump - te zien op maandag 13 februari en zaterdag 18 februari

De vriendelijke maar onnozele Forrest Gump (Tom Hanks) maakt onopzettelijk alle belangrijke gebeurtenissen uit de recente Amerikaanse geschiedenis mee. Winnaar van zes Oscars, waaronder Beste Film, Beste Acteur (Tom Hanks) en Beste Regie (Robert Zemeckis).

Informatie en tickets

Februari is Oscarmaand bij CineMec met echte Oscarklassiekers. Bekijk daarnaast ook Oscargenomineerden La La Land (nu te zien), Moonlight (vanaf 23 februari), Fences (vanaf 16 februari), Silence (vanaf 9 februari) Hidden Figures (vanaf 9 maart) en Jackie (vanaf 16 februari). Ga naar cinemec.nl voor meer informatie, filmtijden en tickets.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie