Alweer de 4e NLP Practitioner Opleiding in De Krachtfabriek Houten

31 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Delen van NLP kennis, vaardigheden en competenties is populair

"Samen op weg om om je zelfvertrouwen te vergroten en om met je voeten stevig op de grond te staan, zodat je de toekomst tegemoet kunt treden". Charry Kenemans, internationaal gecertificeerd NLP trainer sinds 1994, en inmiddels zelf al 76 jaar, helpt je met het uitvinden welke gedrag je helpt om in balans te blijven. Ze leert je hoe je regie kunt pakken over emoties in situaties waar je uit je evenwicht dreigt te raken. Ook ga je aan de slag met gedrag wat ondersteunend is in het vinden van een nieuwe baan en het omgaan met andere veranderingen in je leven. Dat geeft een gevoel van zekerheid en rust waardoor het mogelijk is om heldere beslissingen te nemen en het leven onvervaard tegemoet te gaan. Inmiddels hebben 15 mensen de opleiding gevolgd en zijn enthousiast over de vorderingen die zij hebben gemaakt. Over de trainer zeggen ze onder andere: "Charry is een professionele trainer die NLP ademt en goed 'in control' is waardoor veiligheid en vertrouwen de deelnemers is gewaarborgd. "

Om dit voor iedereen mogelijk te maken deelt Charry graag haar NLP kennis en kunde voor een bescheiden bijdrage in de kosten die een dergelijk ontwikkelingstraject met zich meebrengen. Dit doet zij in De Krachtfabriek Houten, een broedplaats voor inspirators en mensen die aan hun ontwikkeling en toekomst werken.

Data: 03 en 04 maart, 24 en 25 maart en 14 en 15 april, 21 en 22 april en 12 en 13 mei 2017. Aanvang 10.00 uur tot 17.00 uur. Bel of mail voor meer informatie charry@amazing.bz of 06 - 53365584

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie