Filmhuis Odijk 10 jaar!

30 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Filmhuis Odijk wordt de allereerste film die zij in 2007 vertoonden herhaald: Hable con Ella. Op vrijdag 3 februari bent u van harte welkom!

Hable con Ella is een bijzondere film, gemaakt door regisseur Almodóvar die houdt van verhalen vertellen. Vrouwen spelen altijd een grote rol in zijn films en het bijzondere van deze film is dat de vrouwen in déze film eigenlijk niets zeggen, ze liggen in coma. Gelukkig wordt de mogelijkheid van flashbacks gebruikt om hun levensverhaal te vertellen, zij het door de ogen van hun minnaars. Hable con Ella heeft terecht een Oscar voor beste script gewonnen, alsmede diverse andere belangrijke prijzen op filmgebied.

Deze topfilm van vrijdag 3 februari begint om 20.00 uur in de Schoudermantel. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 6 euro en zijn in Odijk verkrijgbaar bij Slijterij Barrique. In Bunnik bij Eat&Joy. In Werkhoven bij bakkerij Sjaak Doeleman. Wilt u op de hoogte blijven van de geplande films? Meldt u aan voor de mailinglijst via info@filmhuisodijk.nl - zo krijgt u als eerste bericht! Kijk ook op www.filmhuisodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie