Volg lessen klaverjassen bij ons

27 januari 2017 om 00:00 Sport

Klaverjassen leren

Klaverjassen is in de loop der jaren populair geworden in Nederland. Dit kaartspel is enorm gemakkelijk te leren, u hebt hier dus helemaal niet zoveel kennis voor nodig. In uw buurt worden er zeer regelmatig leuke wedstrijden georganiseerd in clubs, buurthuizen en andere organisaties. Klaverjassen leren is niet moeilijk, echter moet u er wel even wat tijd in investeren.

Klaverjassen oefenen en de theorie

Het leren van klaverjassen begint bij het bestuderen van het spelverloop en het doornemen van de spelregels. U volgt bij ons een paar lessen tegen een kleine vergoeding, zodat u snel mee kunt doen op de georganiseerde donderdagmiddag voor het klaverjassen. Onder begeleiding van een geoefende klaverjas speler leert u hoe het klaverjassen werkt. Het is uiteraard wel vereist dat u wat doorzettingsvermogen hebt en ook echt zin hebt om het kaarten onder de knie te krijgen. Als u eenmaal weet hoe u moet klaverjassen, dat kunt u heel wat gezellige kaartavonden tegemoet gaan! Voor meer informatie en opgeven voor de klaverjaslessen kunt u terecht op e-mail: info@stichting-binding.nl. of bij Stichting Binding telefoonnummer 0343-473075.

Klaverjassen (Prijskaarten)

Klaverjassen kunt u bij Stichting Binding elke donderdagmiddag vanaf 13.30 uur. Locatie is Ewoud & Elisabeth Gasthuis te Wijk bij Duurstede (Gansfortstraat 4). Ton, Tiny en Nel heten u van harte welkom op deze toch altijd gezellige middag. Naast klaverjassen kunt u ook jokeren op deze middag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie