Prijswinnaars Donatie Actie IJsbaan

27 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK In de week van 16 tot en met 20 januari zijn weer tientallen collectanten van de deelnemende Odijkse sportverenigingen op pad geweest voor de donatie-actie van de ijsbaan in Odijk. Dankzij hun inzet werd wederom een mooie opbrengst behaald. In totaal werden 658 kaarten verkocht, hetgeen betekent dat er een bedrag van € 3.290 is opgehaald. Deze opbrengst komt ten goede aan de ijsbaancommissie van Odijk en de Odijkse sportverenigingen die via Stichting SV Odijk deelnemen.

Onder de donateurs zijn dit jaar twee gratis jaarlidmaatschappen verloot. De winnende kaartnummers zijn : 0567 en 1286. De winnaars kunnen zich melden bij Dirk Abbing, de penningmeester van de Stichting SV Odijk Omni-verenging,  telefoon : 0343 - 518 252 . Hij zal u nader informeren.

De SV Odijk OMNI dankt, mede namens de sportbesturen, alle inwoners van Odijk voor hun bijdrage respectievelijk. deelname en bovenal de vele positieve reacties die zij mochten ontvangen. Ondertussen hopen wij natuurlijk dat er nog een ijsperiode komt en dat we gratis kunnen genieten van een winterse sfeer op de Odijkse ijsbaan. Maar dan moet het wel eerst weer gaan vriezen. We hopen volgend jaar weer op uw medewerking. Nogmaals : iedereen heel hartelijk dank !!!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie