Johan Elders klaar voor Krommerijn Festival

26 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Zondag 5 februari is het zover: dan vindt de derde editie van het Krommerijn Festival in de Landgoederij plaats. Muziek en gezelligheid staan centraal en er is een ruime keuze aan lekkere hapjes en drankjes. Koop nu de allerlaatste toegangskaarten want vol = vol.

Spreekstalmeester Johan Elders heet u welkom tijdens het festival en kondigt de diverse jazz-, blues- en soulacts met verve aan. Hij is niet alleen een bekende Bunniker maar ook een begenadigd spreker. Daarnaast is hij een groot liefhebber van het Krommerijn Festival waardoor hij buitengewoon geknipt is voor deze taak. Hij heeft er zin in en is er klaar voor. Johan Elders: "We gaan er een mooi en muzikaal feestje van maken".

Voor elk wat wils kan tussen 15.00 en 21.00 uur genoten worden van optredens van Laura Fygi, Wouter Kiers, Arthur Ebeling, Belle's All Stars, Mojo Man, Arne & Friends en Total Loss. Sponsoren uit de regio ondersteunen het festival. Een bezoek aan het Krommerijn Festival betekent niet alleen een mooie zondagmiddag en -avond uit maar de opbrengst van het festival geeft ook een steuntje in de rug aan mensen met een verstandelijke beperking. Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep.

Vorig jaar trok het festival meer dan 800 bezoekers. De allerlaatste toegangskaarten zijn nog te koop via boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl. In de voorverkoop kosten toegangskaarten €17,50 per stuk. Aan de deur betaalt u, zolang de voorraad strekt, €20,--. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar binnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie