Lezing Humanistisch Verbond afdeling Utrechtse Heuvelrug/Kromme Rijn

24 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Odijk / regio - Voor woensdagavond 15 februari 2017 organiseert het Humanistisch Verbond afdeling Kromme Rijn Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met Het Provinciaal Politiek Platform en in coalitie met My Wheels vereniging voor autodelen, Regio Utrechtse Heuvelrug Kromme Rijn, en Nice Move opleidingen

een lezing en presentatie waarvan de bedoeling is het Humanisme meer zichtbaar te maken in de samenleving en het verkiezingsprogramma van het Provinciaal Politiek Platform bekend te maken. Het humanisme zien wij als alternatief voor de huidige politieke stromingen en debat.

Vanaf 17.30 uur is er ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan de aanschuiftafel van Odijk kosten 11,50 basisbedrag menu exclusief drankjes en koffie Tijdens de aanschuiftafel is er gelegenheid om met de initiatiefnemers van gedachten te wisselen en te vernemen wat de mogelijke activiteiten en doelstellingen zijn.

Als men hieraan wilt deelnemen kan men dit opgeven aan het Wapen van Odijk. De Locatie is het Wapen van Odijk gelegen aan de Meent van Odijk in het centrum. Er is gratis parkeergelegenheid. Het is ook te bereiken met buslijn 41 vanaf station Utrecht en met bus 43 vanaf station Driebergen Zeist.

De toegang is gratis en consumpties zijn af te rekenen aan de bar.

De lezing en presentatie start woensdagavond 20.00 uur en men kan binnenlopen vanaf 19.00 UUR

Mmv Harry Loco singer songwriter Bob Dylan Covers en Woodstock performance uit de zestiger jaren.

PROGRAMMA

- Introductie

- Lezing en presentatie van het thema:

WAAR WE NIET OVER MOGEN PRATEN

Vervolg introducties in kleine groepen

- Humanistisch verbond

- MyWheels

- Humanistisch provinciaal politiek platform

- Humanistisch democratische partij

- Nice Move opleidingen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie