Doppenactie KNGF Geleidehonden stopt

23 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

REGIO Aangezien wij vanaf het hele begin betrokken zijn geweest bij de overdracht van de doppenactie vanuit BultersMekke naar het KNGF Geleidehonden, beschouwen wij onszelf als één van de eerste inzamelpunten voor de KNGF doppenactie in Nederland. Dat is de reden waarom wij ons verplicht voelen om een statement te maken amens alle teleurgestelde inzamelpunten en vrijwilligers in Nederland.

Het KNGF Geleidehonden heeft op zeer onplezierige en onprofessionele wijze het financiële probleem (transport van de doppen naar een depot) toch maar mooi bij de inzamelpunten en de vrijwilligers neergelegd. Hiermee is

feitelijk de doppenactie nationaal de nek omgedraaid.Dit als dank voor het mobiliseren van hele buurten, scholen, verenigingen, ziekenhuizen, en bedrijven in de afgelopen jaren.

Terwijl er geen financieel probleem hoeft te zijn. Er is jaren lang kosteloos! reclame gemaakt voor het KNGF door de vrijwilligers op folders, op sites, in kranten, op de radio en televisie!, op braderieën en op festivals, bij winkeliers en buurtverenigingen. Van de kosten die hier normaliter aan verbonden zijn (nationaal) kan met het grootste gemak het vervoer van de doppen betaald worden!! Iedere keer weer waren wij een eigen ambassadeur voor het KNGF. Het verbaast ons in grote mate dat het KNGF (team) deze optelsom marketing/reclame zelf niet heeft gemaakt. Wij hebben vele uren besteed aan vrijwilligerswerk voor het KNGF en dit gemotiveerd gedaan in eigen vrije tijd naast het hebben van een fulltime baan en of bedrijf.

We zijn teleurgesteld omdat het KNGF het betalen van de kosten van benzine aan de vrijwilligers niet meer rendabel vindt maar een directeur met een exorbitant salaris wel kan en wil aanhouden.

Drop je dopje Houten, Drop je dopje Bunnik, Dierenkliniek Dierenkriek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie