Team 3 BC Krommerijnstreek kampioen

23 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Zoals bekend zijn er momenteel 4 competitieteams van Badminton vereniging BC Krommerijnstreek in de eindfase van de competitie beland. Vorige week,met nog 2 wedstrijden te gaan, is het 3e team (bestaande uit Robin Snel, Viola Hogeboom en Lars, Jos en Ellen van Dam) al kampioen geworden door Apollo uit IJsselstein met 7-1 te verslaan. Ze waren toen al niet meer te achterhalen door hun naaste concurrenten. Afgelopen vrijdag voor hun thuiswedstrijd tegen Vianen zijn ze hiervoor in het zonnetje gezet, ook deze wedstrijd werd ruim gewonnen met 8-0. Een terechte kampioen dus.

Zowel team 1 als team 2 draaien goed mee in de middelmoot. Voor het herenteam wordt het nog een spannende laatste speeldag volgende week. Afgelopen vrijdag verloren ze nipt met 5-3 van koploper Ricochet uit Wijk bij Duurstede. Volgende week zal er gewonnen moeten worden om degradatie uit de hoofdklasse te ontlopen.

Voor iedereen die overigens kennis wil maken met de sport badminton is er altijd ruimte. Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie