Beleef sprookjesachtig Bolshoi Ballet bij CineMec

16 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Na de kerstklassieker De Notenkraker haalt CineMec opnieuw betoverend ballet van Tsjaikovski naar het grote doek. Op zondag 22 januari geniet je van het wereldberoemde sprookje The Sleeping Beauty, bewerkt naar een prachtige balletvoorstelling. Vanuit het Bolshoi Theater in Moskou wordt deze klassieker live via een satellietverbinding naar CineMec gestreamd. Op meeslepende muziek van Tsjaikovski is dit klassiek ballet in zijn zuiverste vorm!

Betoverende klassieker

Op zondag 22 januari brengt het Bolshoi Ballet op fenomenale wijze één van de beroemdste klassieke balletten aller tijden naar het theater. In deze schitterende en betoverende uitvoering nemen de dansers ons mee naar een sprookjeswereld compleet met feeën, een magisch koninkrijk, een jonge prinses en een knappe prins. Beleef Doornroosje of De schone slaapster, het bekende sprookje van Charles Perrault, nóg intenser door de prachtige muziek, indrukwekkende decors en kleurrijke kostuums. Voor wie het verhaal niet kent: de mooie prinses Aurora valt op haar zestiende verjaardag in een diepe slaap. Ze is vervloekt door de gemene Carabosse die haar honderd jaar laat slapen. Alleen de kus van de prins kan de vloek verbreken en haar weer tot leven brengen. The Sleeping Beauty van het Bolshoi Ballet is een betoverende beleving en live vanuit Moskou bij CineMec op het grote doek te zien.

Fenomenaal ballet uit Moskou

Al ruim tweehonderd jaar voert het legendarische Bolshoi gezelschap het allerbeste ballet ter wereld uit. Het Bolshoi Theater in Moskou, dat al sinds 1776 bestaat, bracht The Sleeping Beauty voor het eerst in 1899. Tegenwoordig kent het balletgezelschap een repertoire dat uiteenloopt van nationale klassiekers en internationale meesterwerken tot adembenemende nieuwe producties. Dankzij de state-of-the-art techniek van CineMec voelt het ballet vanuit Moskou zo dichtbij, alsof het Bolshoi Ballet live voor je op het podium danst!

Tickets & Info

Een ticket voor deze balletvoorstelling is inclusief drankje na afloop. Ga voor meer informatie en tickets naar www.cinemec.nl/events. Op de hoogte blijven van alle balletvoorstellingen en opera's bij CineMec? Lees dan de blogs van Maarten-Jan Dongelmans via de website blog.cinemec.nl.

Waar & Wanneer The Sleeping Beauty

CineMec Ede, Utrecht en Nijmegen (live) zo 22 jan 16.00u

Duur +/- 170 min.

Info & tickets www.cinemec.nl/events/bolshoi-ballet-the-sleeping-beauty/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie