Stap eens in een deelauto

18 januari 2017 om 00:00 Zakelijk

ODIJK Auto nodig? Overweeg eens gebruik te maken van een deelauto. Een slim, milieuvriendelijk en goedkoop alternatief, vindt André Onwezen, eigenaar van Carteam Autobedrijf Onwezen in Odijk, die het unieke Stapp.in concept sinds kort aanbiedt. En nu met een wel heel aantrekkelijke kennismakingsactie. "Mobiliteit verschuift van bezit naar gebruik. Belangrijk dat particulieren én bedrijven nu ook daarvoor bij ons terecht kunnen."

Het familiebedrijf is al 57 jaar een begrip in de regio en voor velen een vertrouwd adres. De van oudsher Ford-dealer biedt anno nu een totaalpakket aan, zoals verkoop, service en onderhoud van alle merken, een benzinepomp en een wasserette. Bovendien is het bedrijf erkend Ford-reparateur.

STAPP.IN Dat aanbod is nu uitgebreid met het Stapp.in concept. Een uniek concept, waarbij klanten via een app een deelauto kunnen reserveren, per uur of dag afrekenen, en niet afhankelijk zijn van de openingstijden van het autobedrijf, omdat de auto ook via dezelfde app kan worden geopend. Mensen die niet over een smartphone beschikken, kunnen gewoon terecht bij autobedrijf Onwezen. Het team regelt het graag voor u.

BESCHIKBAAR De deelauto's staan op een vaste plek en er is áltijd een auto beschikbaar, belooft André Onwezen. "Er staan twee auto's in Odijk en één in Werkhoven. Als er meer nodig zijn, zorg ik er persoonlijk voor dat ze op het afgesproken tijdstip klaarstaan. 100% beschikbaarheid. Dat garandeer ik. Ik doe graag een stap extra. Die persoonlijke service zijn klanten ook van ons gewend."

Het delen van auto's biedt tal van voordelen, zegt Johanna van Emst, accountmanager bij Stapp.in. "Goed voor het milieu én de portemonnee. En het past bij de nieuwe mobiliteitsbehoeften. Van bezit naar gebruik. Meer gemak en flexibiliteit en minder kosten. Mobiliteit op maat. "

Volgens haar is het goed om een vergelijking te maken tussen de kosten van een eigen auto en een deelauto. "We beseffen vaak niet wat onze auto kost. Uit onderzoek blijkt dat een tweede auto 96% van de tijd stilstaat. Al die tijd lopen vaste lasten gewoon door."

ZAKELIJK Ook voor de zakelijke rijder is een deelauto ideaal, stelt Van Emst. "Het kan interessant zijn om bij bedrijven enkele deelauto's neer te zetten. Ook kan er gedeeld worden met andere bedrijven of particulieren. Ik denk graag mee."

CREDITS Mensen die gebruik willen maken van een deelauto, kunnen zich met de app Stapp.in registreren. Het abonnement kost 12,50 euro per maand, voor het gebruik betaalt u een credit per uur of 7 credits per dag. Een credit kost 7 euro en is inclusief 15 kilometer brandstof. Er geldt geen minimumleeftijd. Auto's zijn vooraf te reserveren.

KENNISMAKINGSACTIE Interesse? Probeer geheel kosteloos en vrijblijvend een maand lang een Stapp.in deelauto uit. U betaalt geen abonnementskosten en mag 75 kilometer gratis rijden.

Kijk voor meer informatie op www.stappin.nl of download direct de Stapp.in app.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie