OJIK DRAAIT DOOR!

7 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Na het succes van voorgaande jaren is het dit jaar weer tijd voor OJIK DRAAIT DOOR 2017! Deze derde editie van het inmiddels befaamde feest van CV de Rijnpinters zal plaats gaan vinden op zaterdag 14 januari (aanvang: 20:30 uur).

Het dorpshuis in Odijk (Rijneiland 7) zal weer worden omgebouwd tot de immer gezellig Leutbunker met twee feestzalen. Deze zalen zullen tijdens OJIK DRAAIT DOOR! een feest voor jong en oud, worden gevuld met een aantal artiesten die wel een feestje kunnen bouwen zoals Pascal Redeker, Marco Kraats (bekend van de hit "Mag ik dan bij jou"), DJ Maurice en de altijd gezellige Brabander Snollebollekes (onder andere bekend van de carnavalskrakers: "Vrouwkes", "Feestmuts" en "Springen Nondeju"!

Tickets voor OJIK DRAAIT DOOR! heb je al voor slechts 15 euro bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor 17,50 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree.

BlaasKapellenFestival

In hetzelfde weekend als OJIK DRAAIT DOOR! zal vrijdag 13 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival worden georganiseerd (aanvang: 20:30 uur). Een keur aan blaaskapellen zal zijn repertoire ten gehore brengen in onze Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem. Entree is gratis voor iedereen!

Voor meer informatie over CV de Rijnpinters en hun feestagenda zie: www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie