Proeven aan workshops POWER Veerkracht op leeftijd op 12 januari a.s. in Zeist

3 januari 2017 om 00:00 Nieuws

POWER is sociaal en veerkrachtig ouder worden

Het project POWER Veerkracht op leeftijd speelt in op de veranderende sociale situatie van ouderen. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan contact met anderen, zeeën van tijd en energie……

Op 16 februari 2017 start in Mariaoord, Hortensialaan 30 te Zeist een nieuwe serie POWER-workshops. Het programma bestaat uit vijf bijeenkomsten over de thema's lichaam en geest, sociale contacten, materiële situatie, arbeid en hobby's, inspiratie en zingeving, en een terugkombijeenkomst. De workshops worden begeleid door enthousiaste, geschoolde vrijwilligers van Gilde Zeist. Zij reiken thema's en werkvormen aan, zorgen voor een prettige sfeer en maken ruimte voor persoonlijke verhalen en ideeën van de deelnemers.

POWER is een (vrijwilligers)project voor senioren die elkaar willen inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven. Tijdens de workshops wisselen de deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt een ieder aan eigen of gezamenlijke plannen voor de toekomst, op het gebied van hobby's, vrijwilligerswerk, mantelzorg en werk. De workshops vormen ook een opstap naar door de deelnemers bedachte gezamenlijke vervolgactiviteiten in bijvoorbeeld een filmbezoek, wandelen,kookclub enz.

Data van de vijf workshops: 16 februari, 9 en 23 maart , 6 en 20 april op donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Kosten voor deze vijf bijeenkomsten zijn € 50,00, inclusief drankjes en werkmap.

Op donderdag 12 januari 2017 is er een gratis bijeenkomst over deze POWERworkshops waar u kunt kennismaken met de begeleiders en kunt verkennen of dit iets voor u is.

Aanmelden door een mail te sturen naar info@gildezeist.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Meer informatie: Gilde Zeist info@gildezeist.nl , 06 31 99 57 48 maandag tot en met donderdagmorgen, Het Rond 1, Zeist

Zie ook www.gildezeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie