Donatie Actie IJsbaan Odijk

29 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Vanaf het weekend 15 januari komen leden van de Odijkse sportverenigingen weer huis aan huis langs voor de jaarlijkse donatieactie voor de ijsbaan. Zij zullen u vragen om voor € 5,= donateur te worden. U krijgt dan een donateurskaart en deze kaart is tevens uw lotnummer. Met dit lot maakt u kans op een gratis lidmaatschap bij één van de deelnemende sportverenigingen in Odijk.

De donatieactie gaat uit van de Stichting S.V. Odijk, een samenwerking van een aantal Odijkse sportverenigingen. In het verleden is met het ingezamelde geld een mooie ijsbaan aangelegd. Een deel komt ten goede aan de exploitatie van de ijsbaan, een ander deel aan de sportverenigingen die het geld investeren voor jeugdsportontwikkeling.

Vele tientallen vrijwilligers (leden) van de sportverenigingen gaan de Odijkse deuren langs. De donatieactie is inmiddels een begrip geworden, zodat veel uitleg aan de deur niet meer nodig is. Uit de vele reacties blijkt dat de inwoners van Odijk de ijsbaan en de verenigingen een warm hart toedragen.

Door de donatieactie wordt het schaatsen en spelen rond de ijsbaan helemaal gratis aangeboden. Waar is dat nog mogelijk in Nederland ? En dat allemaal mogelijk gemaakt door de inwoners van Odijk zelf d.m.v. deze actie. Bent u niet thuis in deze periode en wilt u toch de ijsbaan steunen dan kunt u desgewenst een bedrag overmaken op bankrekeningnummer 55.87.07.947 t.n.v. Stichting OMNI SV Odijk.

Wij gaan er van uit dat de vrijwilligers net als voorgaande jaren niet tevergeefs bij u aanbellen. Wij zullen spoedig na afloop de opbrengst en de drie (3) winnende lotnummers publiceren en communiceren. De trekking is woensdag 25-januari a.s. Vorig jaar is wederom ruim € 4.000 opgehaald. Een prachtig resultaat.

Graag tot ziens op de ijsbaan !!! Bij voorbaat hartelijk dank voor uw deelname en niet op de minste plaats dank aan de vele vrijwillige lotenverkopers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie