Al ruim 600 mensen kiezen voor zonnepanelen via groepsaankoop

21 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

De veiling van SamenZonneEnergie heeft een recordkorting opgeleverd voor deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen in de provincie Utrecht. Dit heeft ervoor gezorgd dat al een kwart van de mensen die zich hebben ingeschreven het aanbod hebben geaccepteerd. De laatste week van de groepsaankoop is ingegaan, inwoners van de provincie Utrecht hebben dus nog één week de tijd om gebruik te maken van de aanbieding.

Zonnepanelenleverancier SolarNRG heeft de veiling van de groepsaankoop gewonnen. De uiteindelijke prijs voor een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling ruim 29% lager dan de actuele marktprijs. SolarNRG biedt alle deelnemers een kwalitatief hoogwaardig systeem op maat aan. Inmiddels hebben alle deelnemers hun persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem ontvangen.

Eerste zonnepanelensysteem is geplaatst!

Op dinsdag 20 december is het eerste zonnepanelensysteem van de groepsaankoop geïnstalleerd bij familie Didden in Zegveld. ''De jongens hebben hard gewerkt en het resultaat ziet er heel goed uit.'' Meneer Didden was al een tijd aan het nadenken over zonnepanelen. Hij heeft zich direct ingeschreven toen hij een brief van zijn gemeente ontving. ''Ik heb de groepsaankoop als erg professioneel ervaren. Alles was heel duidelijk en het wees zich allemaal vanzelf,'' aldus meneer Didden.

Meedoen kan nog

Geïnteresseerden kunnen zich nog gratis en vrijblijvend voor de groepsaankoop inschrijven om te profiteren van het aanbod. Inschrijven is mogelijk via www.SamenZonneEnergie.nl. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een persoonlijk aanbod van SolarNRG. Deelnemers hebben tot uiterlijk 29 december de tijd om te beslissen of zij het aanbod accepteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie