Bunnikse ouderen vieren samen kerst

15 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Sfeervol en gezellig, dat was de mening van de 320 senioren die op 12 december de gasten waren in studio A 12 van de Brothers Horeca Groep.

Traditiegetrouw vond hier weer de kerstviering voor de ouderen van de gemeente Bunnik plaats. In een prachtig versierde zaal werden zij welkom geheten door vrijwilligers, die er alles aan deden om het iedereen naar de zin te maken.

De gasten genoten van koorzang van Prove-it, van kersttoespraken door burgemeester Ostendorp en ds. Constandse, en ook van een gezellige middag met elkaar. Mooi om te zien hoe iedereen genoot. Activiteiten als deze zijn zo belangrijk voor de ouderen.

In de pauzes werden hapjes en drankjes rondgedeeld door de vele vrijwilligers

Het kerstfeest werd afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de medewerking van de gezamenlijke ouderactiviteiten van Bunnik en Odijk, de Zonnebloem Odijk en Werkhoven en medewerkers van ASR vastgoed . Dank gaat uit naar de fa. Kassing, Jan van Manen, ASR en natuurlijk de gebroeders Rob en Marco Peek. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om de senioren van de gemeente zo'n fantastische middag te bezorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie