mmv Utrechts Jeugdkoor en pianist Bas Verheijden

9 december 2016 om 00:00 Nieuws

Ook dit jaar verzorgt het Stichts Mannenkoor uit Driebergen, onder leiding van dirigent Piet van der Sanden, weer 2 kerstconcerten en wel op woensdag 21 december in de Maartenskerk in Doorn en vrijdag 23 december in de Grote Kerk in Driebergen. Aanvang van beide concerten is 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Toegangskaarten à € 12,50 ( incl. koffie/thee) zijn verkrijgbaar via de website onder het kopje concerten: http://www.stichtsmannenkoor.nl/?page_id=1719,

bij het concert bij de ingang van de kerk en en vanaf begin december in Driebergen: Boekhandel Baas, Traaij 4/C. Doorn: The Read Shop, Torheimpassage 3.

Toegang tot 13 jaar gratis!

Er wordt aangeraden om bijtijds kaarten te bestellen, want verwacht kan worden dat de concerten snel uitverkocht zijn.

Aan het concert wordt namelijk niet alleen meegewerkt door de bekende pianovirtuoos Bas Verheijden (https://basverheijden.com/), maar ook door het kwalitatief uitmuntende Utrechts Jeugdkoor onder leiding van Thea Bakker.

Het Utrechts Jeugdkoor heeft ruime ervaring met het zingen op concerten op hoog niveau.

In 2016 behaalden zij voor de derde keer een Eerste Prijs op het Europees muziekfestival voor de Jeugd dat plaatsvond in België.

Daarnaast wordt regelmatig medewerking verleend aan uitvoeringen van de Matthäuspassion en Carmina Burana en opera's als Carmen, Otello en Turandot.

Zie verder http://kinderen.zangschool.nl/

Op het programma staan bekende werken als Stille nacht, The very best time of year, Hallelujah uit the Messiah van George Fr. Händel, A Bach merry Xmas, Jesus bleibet meine Freude etc.

Ook het jeugdkoor zingt een aantal werken en Bas Verheijden verzorgt 2 solo's, waarvan één met onze solist Winfried van Wijk.

En er zijn uiteraard gezamenlijke uitvoeringen zoals bijvoorbeeld als afsluiting het schitterende en imposante Cantique de Noël.

Kortom een zeer gevarieerd en kwalitatief mooi kerstconcert. Zie voor het programma www.stichtsmannenkoor.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie