Winters MOA-Podium

9 december 2016 om 00:00 Nieuws

Bunnik, 8 december 2016

MOA-PODIUM IN KERSTSFEER ZONDAG 18 DECEMBER

Zondag 18 december staat liedjesschrijver Abram Bow op het MOA-Podium. Bow is opgegroeid in Amelisweerd en Rhijnauwen en legde hier de basis voor zijn muziek. Hij brengt countrymuziek ten gehore, verbonden aan de prachtige natuur rondom Museum Oud Amelisweerd. Met Nederlandstalige en Engelstalige liedjes raakt Bow het publiek in een ingetogen, kwetsbare en authentieke presentatie. Altijd vindt hij hierin de balans tussen verdriet, koestering en lach. Kom in een sfeervolle kerststemming met dit warme en intieme optreden in het koetshuis van het museum.

*eenmalig treedt deze keer geen student van de HKU | Utrechts Conservatorium op.

MOA-PODIUM zondag 18 december van 11 tot 12u

Locatie: Koetshuis Amelisweerd /Aanmelden is wenselijk: info@moa.nl o.v.v. MOA-podium en datum / Toegang: €15 / Museumkaart € 10 (incl. museumentree), HKU-pas gratis.

De toegangsprijs is inclusief warm welkom met koffie/thee en een kerstlekkernij van landgoedcafé de Veldkeuken.

In het winterseizoen biedt MOA | Museum Oud Amelisweerd elke laatste zondagochtend van de maand een podium aan jonge musici. Deze concertenreeks in ontspannen sfeer komen tot stand dankzij een samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium. Volgende MOA-podia in deze winterreeks: 29 januari, 26 februari, 26 maart (o.v.) en 30 april (o.v.). Zie www.moa.nl voor actuele informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie