Duidelijk,eerlijk en open

14 december 2016 om 00:00 Zakelijk

BUNNIK Van eenvoudige advertentie tot gerichte multimediacampagnes. Jos Jansen Reclame- & Mediapartners adviseert, regelt en ontzorgt lokale en regionale bedrijven op het gebied van marketingcommunicatie. De enthousiaste eigenaar heeft er duidelijk plezier in. "Mooi om ondernemers adequaat en no nonsense van dienst te kunnen zijn. Daarmee kun je je het beste onderscheiden."

Met 30 jaar ervaring in marketingcommunicatie bij landelijke retailers besluit Jos Jansen in 2003 voor zichzelf te beginnen. "Ik heb het geluk gehad om mij bij mijn voormalige werkgevers in diverse disciplines te kunnen ontwikkelen. Die kansen heb ik met beide handen aangegrepen. Toch heb ik alle zekerheden overboord gegooid en ben destijds voor mijzelf begonnen. Om vanaf de andere kant van de tafel kennis en ervaring te kunnen inzetten. Van die beslissing heb ik nog geen dag spijt gehad!"

VISIE Zijn visie is van meet af aan helder. Full service voor uitsluitend lokale en regionale organisaties. "Ik wilde niet zo groot mogelijk worden, maar dicht bij klanten staan, een persoonlijke band opbouwen en proactief zijn. Op een manier werken waaraan ik mijn naam wil verbinden." In Bunnik is Jos vooral bekend omdat hij al meer dan 12,5 jaar optreedt als media-adviseur voor 't Groentje.

KRACHT Zijn kracht zit in zijn manier van werken: Duidelijk, Eerlijk en Open. "Dat is altijd mijn streven en ook de meetlat waarlangs ik elk contact, advies en project leg om te beoordelen. Vanuit dat principe werk ik. Door altijd vooraf helder te zijn over ontwerp en prijs, voorkom ik discussies achteraf."

SPIN Wat hij precies doet? "Veel en eigenlijk ook weer niet", lacht Jos. "Als een spin in het web werk ik al jaren samen met een aantal professionals. Daar staat de naam Reclame- & Mediapartners voor. Mensen die allemaal goed zijn op hun eigen terrein. Dankzij dit netwerk kunnen we vrijwel alles op het gebied van marketingcommunicatie aanbieden. Mediacampagnes, huisstijl, advertorials, drukwerk, promoties. Zowel in print als online. Online en offline kunnen elkaar goed aanvullen en versterken. Zelf zijn wij als bureau ook helemaal online gegaan. De tijd dat we met meerdere mensen in één kantoor werkten is voorbij. Een vaste kantoorplek is overbodig geworden, omdat 95% van onze opdrachten volledig online wordt afgewikkeld. Mijn taak is onder meer om relaties regelmatig te bezoeken, te adviseren en plannen uit te werken."

PASSIE Anno nu is Jos nog net zo bevlogen en actief als bij de start van zijn bedrijf. Hij straalt plezier en professionaliteit uit, is betrokken, weet waarover hij praat en zorgt dat hij up-to-date blijft door veel over het vak te lezen, te leren en workshops te volgen. "Daarnaast bezoek ik regelmatig beurzen en drukkerijen. Heb laatst nog de grootste onlinedrukker van Duitsland bezocht., waar wij reseller van zijn. Ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. En die kennis deel ik ook graag met mijn klanten."

Kijk voor meer informatie op www.josjansen.nl of bel direct 06 2953 52 65.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie