Real American spareribs

14 december 2016 om 00:00 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE "De allerlekkerste spareribs van Midden-Nederland." Eigenaren Marco en Kitty van der Geer van Steakers Werkhoven én sinds kort ook Steakers Wijk bij Duurstede staan pal achter de kwaliteit en smaak van de gerechten die ze ambachtelijk en met passie bereiden. Bezorgen, afhalen of uit eten, het kan allemaal.

De eigenaren van het Wapen van Werkhoven - een locatie voor feesten en partijen - beginnen in 2013 Steakers Werkhoven, een op Amerikaanse leest geschoeid concept voor het bezorgen van onder meer spareribs en burgers. Op 15 oktober openen ze ook in Wijk bij Duurstede een vestiging. Ditmaal met drie mogelijkheden: thuisbezorgen, afhalen en restaurant.

TYPICAL AMERICAN De twee zijn maandenlang bezig om de zaak te verbouwen en op te knappen. En dat is te zien. Resultaat is een gezellig restaurantje met zo'n 30 zitplaatsen, een bar, zelfgemaakte steigerhouten tafels, en accessoires die het geheel een Amerikaanse uitstraling geven.

KEUS Het restaurant biedt een ruime keuze. Natuurlijk staan er 'American style spareribs' op de kaart, maar er zijn ook starters zoals romige pompoensoep, carpaccio liam en diverse salades, hoofdgerechten waaronder sticky fingers, oven baked salmon en natuurlijk mac & cheese en burgers, en als toetje desserts, zoals New York style cheese cake, carrot cake en American apple pie, om je vingers bij af te likken.

ACTIE Bovendien kun je elke woensdag en donderdag voor 15 euro per persoon onbeperkt spareribs eten en zijn vegetariërs en kids - mét eigen kidskaart - meer dan welkom.

SECRET Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid. Marco: "Spareribs, sausjes, salades, taarten, we maken alles zelf. De spareribs marineren we uiteraard ook zelf - met een geheime Texaanse marinade. Heerlijk!"

Liever afhalen of laten bezorgen? Geen probleem. Afhalen kan in het naastgelegen pand, thuisbezorgen via de site. "Klanten schrijven in recensies dat ze tevreden zijn", vertelt Kitty. "Vooral over de snelle bezorging en de heerlijke spareribs die nog goed warm zijn."

TERRAS Toekomstplannen zijn er volop. In de lente van 2017 hopen Marco en Kitty het terras te openen en de zaak uit te breiden met mogelijkheden om te lunchen en van koffie met - uiteraard zelfgemaakte - taart te genieten.DROOM Met de nieuwe locatie wordt een droom van Marco werkelijkheid. "Een eigen restaurant is altijd mijn droom geweest", vertelt hij. "De gezelligheid, met mensen praten, hen aandacht geven. Even vanuit de keuken naar de klanten toe om te horen of het smaakt. Mooi als iedereen tevreden naar huis gaat. Daar doe ik het voor!"

Steakers is elke woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 22.00 uur en is te vinden op Zandweg 2 (afhalen) en Singel 32 (restaurant).

Kijk voor meer informatie op Facebookpagina SteakersRibsSteaks, bestel via thuisbezorgd.nl of de app of bel naar 0343-445869 (afhalen en restaurant) of 0343-551573 (thuisbezorgen).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie