De ultieme filmervaring met Premium bij CineMec

5 december 2016 om 00:00 Nieuws

Beleef het groots! Met deze slogan belooft CineMec bezoekers een grootse en sensationele filmbeleving te bezorgen. Dat doet de bioscoop niet alleen door een enorm beeldscherm, maar ook dankzij de nieuwste technieken en hoogste kwaliteit in beeld en geluid. In CineMec Utrecht en Nijmegen beleef je film op zijn best in Premium. Premium staat voor haarscherp 3D beeld door 3D Laserprojectie en kristalhelder geluid met Dolby Atmos. Zo gaat film pas écht leven!

Premium: 3D Laserprojectie en Dolby Atmos

Als een van de weinige bioscopen in Nederland beschikken CineMec Utrecht en Nijmegen over een 3D Laserprojector. In de Premiumzaal wordt met de 3D Laserprojector het aller scherpste beeld met een 4k resolutie geprojecteerd op een scherm van 184 m². Voor de beste kwaliteit in geluid maakt de bioscoop gebruik van Dolby Atmos: de meest geavanceerde geluidstechniek van dit moment. Dankzij Dolby Atmos kun je het geluid in de gehele zaal 360 graden om je heen horen. Er zijn meer dan zestig speakers in de zaal, die zelfs in het plafond zijn verwerkt. Door het creëren van ongekende details en kraakhelder geluid, ontstaat er een levensechte filmervaring. Met Premium bij CineMec beleef je film pas écht!

Beleef Rogue One: A Star Wars Story in Premium

De filmindustrie maakt dankbaar gebruik van de nieuwe en geavanceerde technieken in beeld en geluid van bioscopen. Films komen het beste tot zijn recht doordat 3D Laserprojectie en Dolby Atmos voor een nog grootser en meeslepender effect zorgen. Hét bioscoopspektakel van dit najaar wordt ongetwijfeld Rogue One: A Star Wars Story. De beroemde franchise met zijn spectaculaire special effects is vanaf 14 december bij CineMec in Premium te zien. Of je nu een Star Wars liefhebber bent of niet, Rogue One: A Star Wars Story is een aanrader voor iedereen die sensationele films in topkwaliteit wil beleven. Of ontdek bij CineMec het nieuwe avontuur van J.K. Rowling, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3D. Met Premium stap je écht in de magische wereld van Harry Potter!

Premium bij CineMec

Bij CineMec genieten filmbezoekers van films in topkwaliteit dankzij 3D Laserprojectie en Dolby Atmos. Gegarandeerd de beste filmbeleving van dit moment! Ga voor meer informatie over Premium naar: www.cinemec.nl/wat-premium/. De voorverkoop van Rogue One: A Star Wars Story is nu gestart.

Rogue One: A Star Wars Story 3D

v.a. woensdag 14 december

Info & tickets www.cinemec.nl/films/rogue-one-a-star-wars-story-3d/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie