VooRob

5 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Bunnik is een ambitieuze gemeente in de Kromme Rijnstreek. Gemeente Bunnik bestaat uit de drie dorpskernen Bunnik, Odijk en Werkhoven. Dichtbij de stad Utrecht wonen de burgers van Bunnik in de rust van een groene omgeving. Voor deze prachtige gemeente is de fractie van P21 per direct op zoek naar een nieuwe wethouder (m/v).

Bunnik is op alle fronten volop in beweging. De gemeente richt zich op haar inwoners en anticipeert op een wereld die snel verandert. Heb jij strategisch en financieel inzicht, probleemoplossend vermogen en ruime ervaring binnen het ruimtelijk domein? En vind je het leuk om initiatieven te ontplooien en beleid op dit gebied voor de toekomst op te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij? Je hebt minimaal een opleiding en relevante werkervaring. Verder beschik je over de volgende competenties:

Je woont in gemeente Bunnik.

Je bent een flexibele, praktische, analytische, overtuigende, empathische, verantwoordelijke, zelfstandige, samenwerkende en resultaatgerichte alleskunner.

Je managet met het grootste gemak 11 ingewikkelde taakvelden.

Je schakelt in een dynamische college met twee bewegelijke bestuurders.

Je bent in staat om oplossingen te vinden voor ingewikkelde dossiers.

Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en waait met alle winden mee.

Je bent publieksfiguur en goed in het omgaan met de pers.

Je kunt dus goed relativeren en incasseren.

Dit ambt wordt uitgeoefend in een complexe, politieke, bestuurlijke en ambtelijke omgeving. Voldoe je aan de torenhoge verwachtingen en aan al deze competenties? Weet je dat zeker? Meld je dan snel bij P21 en wie weet ben jij binnenkort Bunniks wethouder en 2e locoburgemeester.

Wat mij betreft is nieuw elan welkom, maar staat Bunnik ook vooRob.

Wouter de Kleyn

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie