Gezellig (kerst) klaverjas- en joker kaarttoernooi

30 november 2016 om 00:00 Nieuws

Op donderdagmiddag 15 december kunnen kaartliefhebbers hun hart ophalen in de Willem van Abcoudezalen bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis, in Wijk bij Duurstede. De senioren vrijwilligers van Stichting Binding en de WABO organiseren dit jaarlijks gezellige kaarttoernooi. In wedstrijdverband wordt gekaart met twee verschillende spellen: klaverjassen en jokeren. Kaart liefhebbers uit de hele regio zijn van harte welkom! We spelen Rotterdams, dus altijd introeven en altijd overtroeven.

Gezelligheid is troef

Natuurlijk is het altijd leuk om te winnen, maar vooral deze middag gaat het om de sfeer en gezelligheid. De kosten voor deelname zijn laag. Voor de hele middag, meerdere boompjes, betaalt u € 3,50 inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers en krijgt u 1consumptie. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedereen is welkom

Alle klaverjas- en joker spelers zijn op 15 december a.s. welkom in de Willem van Abcoudezalen. Dus ook de jongere senioren begroeten wij graag op deze middag. Vooraf inschrijven is niet nodig, maar wel handig. Dit kunt u doen via het e-mail adres: info@stichting-binding.nl of op de (donderdag)kaartmiddagen op dezelfde locatie. We starten 15 december om 13.30 uur. Vanaf 13.00 uur kunt u zich nog bij de zaal aanmelden. Wees er op tijd bij. Dit kan zonder partner, maar vertelt u het vooral ook aan andere kaarters. Hoe meer mensen er zijn, hoe leuker het is!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie