Pelster trotse nieuwe sponsor SV Odijk

24 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Afgelopen week presenteerde Pelster zich als trotse nieuwe sponsor van SV Odijk. SV Odijk kijkt graag uit naar een langdurige succesvolle relatie met Pelster.

Willem-Jan Geesink over de reden tot sponsoren: "Ik ken Michel van Roshum (Voorzitter Sponsorcommissie) en Vincent de Wit (Voorzitter) via de Carnaval en mijn werk. Ik heb al vaak bekers en medailles mogen maken en daarom vind ik het leuk om wat terug te doen in de vorm van sponsoring. Daarnaast verwacht ik dat straks een of meerdere van onze kinderen wel een keer gaat beginnen met voetballen. Daarnaast Ik ga (nu ik sponsor ben) regelmatig de zwart gele aanmoedigen!"

PELSTER Pelster is het bedrijf van Willem-Jan Geesink. Willem-Jan, van oorsprong een Zeistenaar die alweer 11 jaar met veel plezier in Odijk woont, is directeur van Pelster. Hij is 4e generatie in het familiebedrijf wat zich sinds 1954 bezighoudt met het bedrukken van spullen zoals bijvoorbeeld sportkleding en unieke relatiegeschenken.

ACTIE VOOR LEDEN Leden van SV Odijk, ontvangen een gratis voetbal bij elke bestelling via www.pelster.nl of www.kentekenplaathouders.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie