Amelisweerd & Rhijnauwen hebben nu een eigen agenda!

24 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Met medewerking van de ondernemers en organisaties op de landgoederen Amelisweerd & Rhijnauwen is de Amelisweerd Agenda 2017 tot stand gekomen.

Liefhebbers van de landgoederen zullen de unieke sfeer van Amelisweerd & Rhijnauwen herkennen in de vele foto's en tekeningen.

De eigentijdse jaaragenda op A5 formaat bevat niet alleen een ruim calendarium om afspraken te noteren, maar in de agenda vind je recepten (o.a. van de Veldkeuken), gedichten én praktische informatie over de landgoederen. Zo staat er bijvoorbeeld ook een overzicht in van alle dagen dat er wat bijzonders te doen is: het Fête de la Nature, de rondleidingen op Fort bij Rijnauwen, begindata van nieuwe tentoonstellingen in MOA, open dagen, etc.

Utrechtse fotografen en dichters hebben belangeloos hun materiaal beschikbaar gesteld voor deze unieke agenda, die slechts in een beperkte oplage geproduceerd wordt.

De Amelisweerd Agenda 2017 is een kleinschalig initiatief van een lokale Utrechtse ondernemer en liefhebber van de landgoederen. De agenda is vanaf volgende week verkrijgbaar bij diverse verkooppunten op de landgoederen en kan ook via internet besteld worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie